Πιστοποιητικά

Η ΕΛΑΣΤΗΡ έχει πιστοποιηθεί από τον φορέα πιστοποίησης TUV-CERT για την ποιότητα που εφαρμόζει στο σύστημα παραγωγής των προϊόντων της.

Η ELASTIR, ως παραγωγική μονάδα, ψάχνει πάντα την τελειότητα στο κάθε ανταλλακτικό της. Ωστόσο, η εξασφάλιση της μέγιστης ποιότητας κάθε προϊώντος απαιτεί συνεχόμενη φροντίδα και εγρήγορση, ώστε να μην αναπαύεσαι στην ασφάλεια που σου παρέχει η πολύχρονη εμπειρία.

Προκειμένου να προλαμβάνουμε πάντα το αναπάντεχο και τις πιθανές επιπλοκές της συγκομιδής του βαμβακιού, τα ανταλλακτικά μας εξετάσσονται εξωνυχιστικά και όλη η παραγωγή ακολουθεί τα πιο σύγχρονα πρότυπα ποιότητας και παρακολούθησης της παραγωγής.

Η ΕLASTIR, ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στο χώρο των ανταλλακτικών για βαμβακοσυλλεκτικές μηχανές, εφαρμόσει ένα ολοκληρομένο σύστημα ιχνηλασιμότητας των προϊόντων της που διακρίνεται από τα εξής:

– Συνεχόμενη αναζήτηση των καλύτερων πρώτων υλών στην αγορά.

– Συνεργασίες με τους πιο φερρέγυους οίκους και συνεχόμενους ελέχους στις πρώτες ύλες της.

– Καθημερινός έλεγχος των μηχανημάτων και των συνθηκών παραγωγής.

– Χρήση ειδικών οργάνων μέτρησης της απόδοσης των ανταλλακτικών.

– Ενιαίο σύστημα παρακολούθησης των προϊόντων της από την παραλαβή των πρώτων υλών μέχρι την τοποθέτησή τους στα μηχανήματα.

Από το σχεδιασμό των καινούριων προϊόντων, καλύπτουμε την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου να είμαστε πάντα βήματα μπροστά για να μειώσουμε στο ελάχιστο την πιθανότητα μειωμένης απόδοσης των ανταλλακτικών μας.