Εταιρεία

Η επιχείρηση ΥΙΟΙ Ε. ΛΑΡΙΣΗ ΟΕ. ELASTIR παράγει στη Λάρισα, από το 1967, διάφορα εξαρτήματα από λάστιχο, πλαστικό και πολυορεθάνη για αγροτικά μηχανήματα. Από το 1982, παράγουμε DOFFER, το κύριο αναλώσιμο ανταλλακτικό για βαμβακοσυλλεκτικές μηχανές.

Είμαστε η πρώτη μονάδα στην Ευρώπη με κάθετη παραγωγή και εξειδίκευση στα DOFFER, παράγοντας ο οποίος έχει συμβάλλει καθοριστικά στην εξάπλωση της φήμης μας σ΄ όλες τις βαμβακοπαραγωγικές χώρες παγκοσμίως όπου η συγκομιδή γίνεται με βαμβακοσυλλεκτικές μηχανές. Στην Ελλάδα, κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς των DOFFER.

Η ΕLASTIR είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βασίζει την συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία της στην εργατικότητα, στο πάθος και στην τεχνογνωσία. Σκοπός της είναι η φερεγγυότητα των εξαρτημάτων της καθώς και την απόλυτη ικανοποίηση των χρηστών.

Όλα τα ανταλλακτικά μας δοκιμάζοται με τις πιο απαιτητικές μεθόδους, και η παραγωγή μας είναι πιστοποιημένη με τα αυστηρά κριτήρια του καινούριου πρότυπου ISO 9001:2016.

Χάρη στη μεγάλη παραγωγική δυνατότητα στις εγκατασάσεις μας των 5.000m2, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε παραγγελείες από εμπόρους και συνεργεία απ΄όλο το κόσμο. Όλες οι μηχανές που χρησιμοποιούνται στη παραγωγή είναι ειδικές κατασκευές που προέκυψαν από έρευνα και μελέτη που έκανε η επιχείρηση πάνω στο αντικείμενο, με σκοπό να εγγυάται η άριστη απόδοση των ανταλλακτικών μας.